Láska

Láska

Most se bortí,
z obou stran
a není kam jít.

Most je Tvůj svět,
a ty uprostřed,
láskou zasažen.

Most se bortí
z obou stran
a není kam jít.

Most zbořen již na krok od tebe.
Zastavil se čas.
A nezbývá,
než skočit... 

Autor Pěvec letní bouře, 07.07.2013
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: mikrojimbo, Toda, Rozervanec, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí