Každodenní drama před svítáním

Každodenní drama před svítáním

Anotace: ..

Sbírka: Oka-mžiky

Hvězdy blednou
noc stěhuje svůj stín,
kterým včerejší den
spálila na uhel.
A teď zas pro jednou
trpí černým svědomím.

Opouští nás
tedy.
A za sebou
pálí mosty s vědomím,
že možná právě dnes
je to už vážně naposledy.

Autor Emily Winnacott, 07.07.2013
Přečteno 471x
Tipy 8
Poslední tipující: josuatree, maliska, Jozef Bojanovský, Robin Marnolli, poeta, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí