Ztracený kůň bez ohlávky

Ztracený kůň bez ohlávky

Anotace: ...nemá co žrát ? !

Sbírka: Anatomie kruhu 1999-2004

 

 

 

                                              nakrmte své démony

                                                     aby byli syti

                                                pravda povstane

                                                            je

                                                      blíž závoji 

                                                  nebo jen další

                                                  slupka cibule ?

                                              kdo se chce ztratit

                                                      ve světle 

                                                        ovečky 

                                         ztracený kůň bez ohlávky 

                                                 nemá co žrát ? !

 

 

                                                            .

Autor mikrojimbo, 08.07.2013
Přečteno 521x
Tipy 6
Poslední tipující: nebech, chci_uverit, E., Aťan, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí