Vzpomínky na život

Vzpomínky na život

Anotace: zase jedna sentimentální

Přišel čas…

Čas sčítání, čas z mála
Tehdy její oči zářily a smála se
bože…
jak ona se krásně smála
to už je taky tak dávno
tak hrozně dávno
že ticho přehluší i její smích
a já sčítám a odečítám
své roky, dny i minuty
co chtěl jsem zapomenout

a nečekám
že přehranou pásku pustí znova
to divadlo s posledními vzpomínkami
a právě v tu chvíli
zase se smála
až panenky v očích ji roztočili sukýnky
jak ona se nádherně smála…
a právě v tu chvíli...
kasa tiše zacinká
a vyplázne na mne to její
zlomyslné

má dáti, dal
Autor Luca_69, 13.07.2013
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: Hančí, Kett, Proxima, poeta, maliska, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahojky,už jsem Tě tu dloooouho neviděla :-)

13.07.2013 11:20:01 | Kett

Taky jsem tu dlouuuuho nebyl. :-)

13.07.2013 13:17:50 | Luca_69

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí