Další tři důvody najít ten čtvrtý

Další tři důvody najít ten čtvrtý

Anotace: •••

Mít tak animální přitažlivost

..tak trochu psí i kočičí

říkal jsem si

že žít je jako..

svlékat listnatý strom

z jehličí

a parafrázovat řeči o krásnu

..být tak tmou

nikdy nezhasnu

 

To ty roztodivné sny

zdají se být neúplné

 

Dalších pět důvodů najít ten šestý

a nezvládat řízení

když cesty a cesty a cesty..

mění se v bažiny

a pokud mě nestihneš vytáhnout ty..

 

tak kdo jiný?

Autor Trapné děťátko, 15.07.2013
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Robin Marnolli, Amonasr, maliska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příjemná věc, těším se na příště:-)

16.07.2013 12:51:08 | Robin Marnolli

Skvostná :-)

16.07.2013 12:03:25 | Amonasr

Moc hezky napsané.

16.07.2013 11:15:02 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí