znovuzrození?!

znovuzrození?!

Anotace: 15 minutová záležitost snažil jsem se, ale ňák se mi to nezdá :(

až se mě bude převozník ptát
jak měl jsem se na světě, jaké bylo žít
odpovím, že jsem byl šťastný a rád
za každou naději s ránem, za slunce svit

Až bude chtít vědět, proč jsem tak promarnil svůj čas
a bude na mě hledět, naléhat znova, opět zas a zas
já odpovím, že žil jsem jak jsem žil a není čeho litovat
nic nebylo zbytečné, a jak krásné bylo milovat

až na břehu řeky Styx, zaplatím mu dluh
já budu se jen smát... jen smát
zde na konci svých dní, uzřím začarovaný kruh
v loďce leží dítě, prý Martin se bude jmenovat

život za život, já už toho poznal dost
vím jaké je prohrát a vím co je to pád
teď ať další duše pozná smutek, krizi i radost
jak krásné a těžké je žít a jak snadné je lhát

i sám převozník s úsměvem na tváři
uvěřil, že jsem svoji šanci nepromarnil
že nebyl jsem zbytečný a čas jsem nezmařil
neboť jsem lásku dal a lidem pomáhal...
Autor eTy, 20.01.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju moc lichotky si vždycky vychutnávám :o)

21.01.2007 11:41:00 | eTy

dost dobrá na tvůj věk...zaujala :)

21.01.2007 01:56:00 | En

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí