Tam v dálce...

Tam v dálce...

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=SUMcA--ejOc

v nádechu noci

nechci už měnit

ohlédnutí zpátky

 

znovu ten pocit

že mohu snít

dotyky sladký

 

bez cesty není kroků

světla na obzoru

vychladlé dlaně

 

útěk všech roků

rychle i pomalu

a všechno marně

 

touha na mašličku

svázaná v tichu

odcházíš stále

 

na jazyku smyčku

pocity hříchu

přiznej ty malé

 

útěky do hlubin

polibky beztíže

na zámek všechna rána

 

v každé z polovin

v purpuru ukáže

a promění nepoznaná

 

dračí ohlédnutí

a vzdechy každé knihy

v plameni shoří

 

mávám ti

ten úsměv tichý

se v srdce vnořil.....

 

 

 

 

Autor Verena, 18.07.2013
Přečteno 409x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Holis, vodnař, Jozef Bojanovský, Amonasr, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je vítr

11.08.2013 19:55:36 | Avatar67

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí