Ex.post

Ex.post

Anotace: .....soukromý výlev..na téma bolest je dočasná, hrdost věčná...

Nenávidím tě.

Tak moc, že z tebe nemůžu spustit oči.

A plazím se ti u nohou.

 

Když vám z těla uniká hrdost je to slyšet?

 

Celej můj život se ti obětuje.

Chtěla bych být jedna z těch,

které obdivuješ.

A čím víc se snažím,

tím více se shazuju a bezvládně padám, jak se mi podlamujou kolena z toho, že voníš pořád stejně..

 

Znamená to, že když se zamilujete, budete milovat věčně?

 

Vidíš do mě.

Nemám tě čím překvapit, jsem stará a všední.

Mě už si měl, tu holku na baru ne.

 

Už nejsi mi přítelem, kamarádem, ani milencem.

Jsi jen někdo, kdo mi ničí život.

Kdo mi brání jít dál.

Kdo mě nutí, dělat věci, který by dělal blázen snad.

Nenecháváš mě žít a já ti to dovolím znovu a znovu a znovu.

 

Tak už proboha jdi do ...!

I když vím, že mě to zničí.

 

 

 

Autor Loveless, 21.07.2013
Přečteno 367x
Tipy 11
Poslední tipující: Nespavec, Kapka, Matty09, Niky88, Metal Lady, M.V.Jung., Isquieasuus, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sakra jo, přesně takovýhle to je!

25.07.2013 15:58:56 | Metal Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí