Život slavičí

Život slavičí

Anotace: Inspirováno jedním postarším párem. Není nic krásnějšího, než láskyplné objetí.

Věkem nám ošuměla křídla

ale mám pocit, že je stále proč létat

v osudech, které jsme ztratili

nacházím nový význam

den po dni

vteřinu za vteřinou...

 

...a věřím, že to víš

že to cítíš

ještě stále mířím ke hvězdám

místo map mám tisíc vrásek

a další stovku si zapůjčím

od tebe

od hvězd

od života...

 

A až splatím tento nerovný dluh

lehnu si do trávy

složím křídla

nadechnu se vůně pampelišek, pokosené trávy...

 

Ještě!

Ještě jeden nádech!

A pak vydechnu docela...

 

 

 

Autor terezkys, 21.07.2013
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé, pěkný text. jen tak dál :-)

22.07.2013 19:32:08 | Robin Marnolli

... pekné ...

22.07.2013 03:34:33 | Bocko

Děkuju :-)

23.07.2013 15:05:14 | terezkys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí