modrá ruža

modrá ruža

Anotace: stvorená veľkou matkou prírodou

ticho v diaľke
a les krásny drieme
čaká na princeznu elfskú
a poklad na jej tvári priezračnej
kde studňa života hraje rolu svoju
tam príbeh odohráva sa ...
a bytosti toho miesta ..
čakajú na teba ...
--------
prichádza svetlo
a jeho vôňa les prebúdza ...
je to ona je to naša princezná ...
z modrou rožou v rukách svojich ...
nesie život večný pre vás všetkých ...
lesné bytosti klaňajú sa ..
a úctu ti podávajú ...
Autor Darken Salem Jesus, 24.07.2013
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí