Smrt

Smrt

Anotace: ...

Sbírka: Bezútěšnost

Krev tekoucí po zemi,
zemi černé a zlé.
List padající mezi nohami,
ve víru.

Hle, to jest rakev,
plna trpasličích těl.
Z nedalekého kostela zpěv
a hrobník nad nimi mrtev bděl.

Ambivalentní ubožák utíká,
mor vyráží na steč.
Vše pokryto rudou barvou,
umělec malující, třímající štětec.

Špína,
krev.
Stíha,
věz.

Vše už je mrtvo,
i černá, zlá zem.
List hnut ze směru
antiteistou.

Probudivší, zalknut, padá,
mrtví.
Součástí rakve
a trpasličích těl.

Zakopnul, upadl, nezvedne se,
mrtví.
Stojan klesá, obraz padá, malíř,
utkví.

Autor hereticbeast, 25.07.2013
Přečteno 373x
Tipy 5
Poslední tipující: maliska, Bunney, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé popsaní pěkně temného výjevu, pěkné

25.07.2013 12:38:01 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí