pohlazení za výhodnou cenu

pohlazení za výhodnou cenu

Anotace: kdo by to nebral, když sou city v akci, nezapomenutelná nabídka, nebude se opakovat, kupte dokud máme na skladě

free for all

cena je nízka

jeden dotek za trochu dobrý vůle

 

je to za levno 

tak si ber

je to přeci snadný

mít dvě za cenu jedný

 

kdo by si nekoupil trochu zakázanýho ovoce

když cena je jen jedna malá lež

stačí se zapřít

 

je to pro tebe tak snadný

hrát to na dvě strany

 

je to pro tebe tak snadný

šeptat lži do mých rtů

a pak mě vinit

 

čistej jako lilile

lilie válející se na skládce

 

není nic snadnějšího, než si nepřipouštět

-moje rty

-tvoje ruce

-jablko do kterýho si kousnul

-tvojí evu, co čeká v prohnilym ráji

...až se vrátíš 

Autor Metal Lady, 25.07.2013
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, nebech, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí