Ptáci zpívají ráno

Ptáci zpívají ráno

Anotace: Momentka zimního rána ochladí horký konec července

 

 

Kůži ještě vlhkou

otvírám okno

(jinak nespím)

 

Nakoukla půlnoc a chlad
zavřu oči

otevřou se mi uši

slyším, jak jede vlak

(rychlík je to, tuším)

šustí kola

tiká čas

štěká pes


v dáli zmírá siréna sanity

(infarkt či dítě?)
najednou všecko zmlkne

Usínám...

Autor aravara, 28.07.2013
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiparo, mikrojimbo, Jan Voralberg, maliska, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí