Být sami

Být sami

Anotace: ...

Být sami
Pod hvězdami
Pít z noční duhy
Co vidíme jen mi dva
Nikdo druhý
Jíst měsíční svit
Vnímat černý klid
Ve vlahém vánku
Oddat se lásce i spánku
Jedna duše
Jedno tělo
Tisíc komet proletělo
Kolem nás
Bez povšimnutí
Ticho které nutí
Zůstat bez pohnutí
Vstřebat tu jedinou chvíli
Dojít k cíli
Který jsme si dali
Zářivé hvězdy v dáli
Scéna jedinečná
Vášeň věčná
Nekonečná...

Bát se až přijde den
Bože to je můj sen!
Autor Bakchus, 02.08.2013
Přečteno 361x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, Jana B., čarodějka07, Holis, Amonasr, Proxima, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí