prokletá

prokletá

Anotace: ...

říkal jí
o přívalech něhy
když se vzbudí dřív než ona
o přikrývání zad
vlasech spadlých do tváře

ptal se
co viděly oči
bolavě smutný
i když zní pokojem smích

vždycky byla prokletá
toulavá kočka
uměla zatínat
dlouhé nehty do kůže
rudými rty
foukat do tváře
cigaretový kouř

vyzývavě
nevkusně

v jeho košili
s ještě horkými
otisky zubů na zadku

nikdy jí neslušelo

štěstí
Autor ještěrečka, 06.08.2013
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Kaitlynn, Jan Voralberg, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí