Krátká

Krátká

Anotace: tohle už je trošku starší... j tenkrát to byl hodně špatnej den :-/

---Letí kostka po stole, jaké číslo asi padne
----všechno je jen náhoda a růže vždycky zvadne
-----z nejvyššího trpaslik, i to se může stát
------není žádné vyhnutí, nemá smysl se s tím prát
-------proč bojovat za něco, co otočí se zády
------když odměnou je lítost a bolestivé pády
-----sny jsou jenom iluze, není žádné kdyby
----nezbývá než postavit se a poučit z chyby
---srdíčko skleněnné, zemi každou chvílí mine
///////////////////////////////////////////
posbírejme střípky, další náhoda se line...
Autor eTy, 21.01.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí