Ptáček

Ptáček

Anotace: ..všechno zlé se jednou otočí..

Ptáček vstal a ptáček zpíval.
Však dlouho se moc nerozplýval.
Krkavci mu hnízdo vzali
a vajíčka mu vyzobali.
A tak naštval se náš milý ptáček,
že už nikam neodskáče.

Krkavec ta můra černá,
neumí být chvíli věrná.

A tak s naším smutným tvorem
dali všemu zlému .. jednou sbohem
Autor zajíček, 09.08.2013
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: Monversol, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako bajka si to zasloží ST výborná pointa

09.08.2013 17:26:37 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí