Den, kdy začalo všechno hořet

Den, kdy začalo všechno hořet

Anotace: -

Už nechci
umírat ve svém vlastním náručí
s tím
že život mi byl zapálen
a voda vyplavena
a nahrazena slovy
že zas bude líp

Líp nebude
ale už se nechci
smiřovat s tím
že večer zas musím
šmírovat v pytli s odpadky
a hledat tu "lahodnou"
pochoutku k večeři

Je čas otevřít oči
Autor Aaliyan, 16.08.2013
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí