Výměnou za postel

Výměnou za postel

Anotace: •••

Svalil jsem dnes vinu

z kopce

dolů

zahleděný do svých nádechů

a protipólů

dotýkajících se špičkou jazyka

tam, kde veškerá slast

jednou provždy

zaniká

 

Topornost okamžiku

byla vítězkou pubertální soutěže

o to, kdo první

popadne otěže

a zařve z plných.. z přeplněných garáží

kde parkují tvé shilé plíce

..ty, které odráží

budoucí prohry někam pryč

 

Chtěl bych mít sbírku.. šachových figurek

Chtěl bych být trpaslík.. a sedm Sněhurek

Chtěl bych být dudlík.. a plenka

Chtěl bych mít myš.. jménem Lenka

 

Myšlenka..

 

Vždyť s krásnými lidmi by se mělo spát

..pověděla jednou nahlas u večeře

Polorozbitá soulož legračních vtipů

a lehce načrtnutá přehlídka

 

supertipů

Autor Trapné děťátko, 18.08.2013
Přečteno 332x
Tipy 10
Poslední tipující: Básník Karel, Amonasr, prostějanek, Mango-Holka, Elisa K., její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejde mi do hlavy, kde je to místo, kde zaniká veškerá slast ;) (nicméně vzpomněla jsem si na písničku Mladičká básnířka ;))

05.09.2013 19:30:07 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí