Dnešek po čtyřech letech

Dnešek po čtyřech letech

Anotace: Věnováno

Jsou místa

kde by se hravě schoval

i ten tvůj výraz permanentního období deště

který jsi uměla jen ty

  

určitě by ses u něj

bila pěstmi do prsou

a hlasem děvčátka

říkala že

tma je tam uvnitř

 

a přitom

 

tma je všude

.

 

je mazlavá a páchnoucí

jako ropa

a stejně jako ona

umí hořet tak dlouho

dokud neudusí  

veškerý život

v tobě

 

.

 

A v tom co po tobě zbylo

by mohlo být tolik místa

že by se do něho vešel

jeden celý život

třeba i

tvůj výraz

a s trochou snahy

se v něm ztratí i tento den

ve kterém

už nemáš

narozeniny

 

Autor chci_uverit, 20.08.2013
Přečteno 465x
Tipy 21
Poslední tipující: JSJ, Lioness, Joe Vai, Isquieasuus, Jozef Bojanovský, Ayne, Amonasr, poeta, Avola, Kaitlynn, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strindbergovými slovy - lidé jsou politování hodní...

06.10.2013 18:07:25 | muchomůrka bílá

Ten konec mi nějak vyšuměl, ale jinak je to fajn.. :)

20.08.2013 20:12:14 | Jan Voralberg

Vůbec nic nevyšumělo! Je to bombové!

21.08.2013 10:29:56 | Kaitlynn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí