Hladové okno

Hladové okno

Anotace: oko hladové

Vyfouknutý kouř,


hladový krk a plíce, hladová ledvina v břišní dutině

 upřené oči

 

V lednici jehně, kečup na polici

 

do upřených slintajících očí

do vašich slintajících očí

Autor Mango-Holka, 24.08.2013
Přečteno 461x
Tipy 10
Poslední tipující: lawenderr, V.N.Losinský, její alter ego, vrbák, Aťan, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí