Šepot

Šepot

Anotace: slyšíš? Už přicházím za tebou...

Šepot

Až jednou ráno
zazvoním na prahu.

Jen se nelekni,
nehádej
nepadej
jen ulehni.

Proč máš ze mne strach?
Nechej ho někde stranou,
nemáš už na vybranou
Políben buď v temnotách!!
Autor Dominik Plesr, 31.08.2013
Přečteno 313x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí