Bukolická

Bukolická

fotil ju bosú v tráve

s ružou vo vlasoch

s jahňaťom v náručí

 

niečo tomu chýba

je to bez atmosféry

ako romantický gýč

krútil hlavou 

 

teraz to bude lepšie

spýtala sa

 

a podrezala jahňaťu hrdlo

Autor nebech, 02.09.2013
Přečteno 518x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí