=Babí léto

=Babí léto

Anotace: ..a to nás baví..

Bábi a léto babí…
~~~*~~~
Děda říká té své bábi
že miluje léto babí,
vždyť je krásně,není hic
bábi říká,no těpic.
Děda si vzal špacírku
z chleba schoval si kůrku
vypraví se pod vrby
a kůrkou nakrmí ryby.

Pak si pískal po cestě
ruku má v kapse,ve vestě,
pěkně se mu vykračuje
slunce babí se usměje.
Když kukačka zakukala
tím mu bábi přivolala
hustým lesem cestu krátí
neboj,bábi se neztratí.

Posadí se na pařízku
pochutnává si tam na řízku,
děda k ní už zvolna kráčí
řízek i pro dědu stačí.
A pak si děda notuje
že tu svoji bábi
i to léto babí
lala,lala
miluje.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

bábi


Autor Květka Š., 06.09.2013
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí