45 minut amoku

45 minut amoku

Anotace: •••

Tečka

Před schovaným úžasem tvých očí

Teč..

pomalu jako

továrně nastavený život

Tak..

 

Moc bych si přál, aby tento stav byl malinko odlišný

 

Vždycky jsem byl věrný..

pochybám

chybám

tobě

 

Celkem to ujde, na to, že..

falešné naděje hrají čistou hru až v hrobě

 

Běžet obráceně..

Být tak zaseknut kousek..

po kousku

v karanténě

Budit se ze snu plného bílých žraloků

a popadnout..

tak miliony amoků

 

Znamenalo by to pro mě černobílé žůžo

 

Nic víc

Autor Trapné děťátko, 18.09.2013
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, drew, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*za žraloky

18.09.2013 17:49:13 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí