Kompas ukazoval hvězdy

Kompas ukazoval hvězdy

Anotace: Díkes

Závěr jsem prodal do sběru
dali tam i takovýho chlápka
ten typ
co kouří jednu za druhou
protože si to už vůbec neuvědomuje
byla tam i jedna holka
a pán co měl na rukách takový ty skvrny od života
a celej ten celek působil dost směšně
Bál jsem se odejít a otočit se k nim zády
a když jsem to čekal nejvíc
nestalo se vůbec nic
Prostě jsem jenom odkráčel po svých do ztracení

Jen na tu malou chvilku jsem uvěřil že patřím k těm z druhé strany

Ale já tam nebyl
já stál za plotem a díval se na ostatní
jak můžou všecko a já nesmím nic
zavřenej v boudě z těžkejch mříží
mrtvej nebo živej to je jedno
když jsi TAM


Na malým kousku země vprostřed tichýho oceánu
obklopenej mračnem hvězd
a much
hledal jsem na nebi komáry


A ztratil jsem tam tehdy tu svou víru v lepší zítřky
a vůbec jsem se už netěšil
na to až půjdu zase někdy
spát sám
Autor krokodýl.evžen, 18.09.2013
Přečteno 370x
Tipy 14
Poslední tipující: Anjesis, Amonasr, VEDz RVAHEs, nebech, tato22, Joe Vai, Robin Marnolli, melebele, Kaitlynn, xkacerka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo dobrý. Přesvědčil jsi mě.

21.09.2013 14:56:04 | VEDz RVAHEs

Potěšení je na mé straně. :-)

21.09.2013 16:04:06 | krokodýl.evžen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí