Nemysli si

Nemysli si

Anotace: ......

Přespávám v podnájemním bytě
Cítím se občas krutě
To, když nemám na nájem
Okolí o mne nejeví moc zájem,…
Nechodím žebrat,
Jen občas prosím kolemjdoucí
Při stopu házím fakáče
Na řidiče pryč jedoucí….
Složenky v šuplíku již žloutnou
Věřil jsem ve víru,
teď nemám
Ani do čeho kopnout
Všechno mi vzali, odnesli si
I tu postel !
Nemysli si….
Své zraky vzhlížím k oblakům
Chci ještě věřit zázrakům…
Autor v.hercik, 20.09.2013
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věř a třeba se zázrak stane..

20.09.2013 22:12:10 | CULIKATÁ

no však,..i když to není můj případ,...hehe

21.09.2013 13:11:42 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí