Co už?

Co už?

Anotace: -

Zažil jsem do větru vyprávět kluky

I mistry řezbáře proklínat suky

A poznal lásku, co trvala věčně

I kdybych lhal

 

Chutnal jsem manu a zvracel duhu

Býval jsem pánem a dělal i sluhu

Kázal jsem mír, při tom se rval

Vždycky sám

 

Zrodil se z másla a v kámen stuhl

Slabších se zastal, byť před ranou uhl

Na svět se koukal zvesela

To jsem já

 

Plakal jsem  krev a potem ji splatil

Úspěch i neúspěch vždy řádně zapil

Líbal se s bohy na čelo

Na dobrou noc

 

Jenom jsem tušil jaký je život

Do hrudi  buši se a to by bylo

Kdyby snad nebylo nakonec

A ono je

 

Chtěl jsem být zbojníkem, uctívat zákon

Jaj Krista boha to jsem byl pako

A stále jím jsem

Robin Hood

 

Nevím, co přijde a je mi to jedno

Ať přijde všechno, vždyť žiju jen jednou

Proto si říkám tak co už

Tak co už?

Autor Bolder, 23.09.2013
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: Therentia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stěží hledám slova jimiž bych vystihla tuhle básničku :) Klobouček dolů :) pěkné :)

23.09.2013 16:30:26 | Therentia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí