Historky herců

Historky herců

Anotace: ...

Historky herců
nervózní výdechy před štací
                Přijdou dneska lidi?
hrají se navzájem
aby nevyšli ze cviku
                Prej je vyprodáno...
bolení zubů
přeskakuje z úst do úst
                Nekecej, v týhle prdeli?
poslední cigareta
bezostyšně vytažená z cizí krabičky
                Jo a Jiřík umřel...
došlo na lámání vazů
čert to vem
                My tu kdysi hráli Višnovej sad.

Autor Fish, 25.09.2013
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Rýmař Frantina, Kaitlynn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí