Poiana Narciselor

Poiana Narciselor

Anotace: v Karpatech

Všech simple mind jsem fanda
netoužím mít chytrou
hůl na krku parchanta
s pěstěnou in vitro

´ex´ exkluzivní hubou
má mele, jak umí
ať vlasy mi vyškubou
ti, co méďům z gumy

rub závidí nevalný
sázím na riziko
znak narcizmu nechvalný
v potisku na triko

květu sdílím dekor
takhle zmizet zrakům
k Poiana Narciselor
zamířím, k parťákům

narcissus poeticus
hele, pěkné kvítko
kéž krtek bratří v triku
měl by soucit s kytkou
Autor Petbab, 10.10.2013
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Matty09
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky za oprášení studia latiny.

10.10.2013 11:06:23 | Matty09

jo, česky narcis bílý kvete volně na vysokohorských loukách pohoří Rodnei

10.10.2013 11:10:14 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí