mezolitní...

mezolitní...

Anotace: mění...

na podmrzlých polích
leží poprašek čerstvého sněhu
půda je těžká
a klouže
pískovcovým labyrintem
hlubokých roklí
a přesýpavých pokryvů

jasany se začínají bělat
ostrůvky buků
fialově prosvítají
modříny
ještě nechtějí sundat žluť
slova i zámlky
kdesi v prostoru odrážejí
nedořečené věty
nezávěrů

o dvě patra vědomí níž
už je mluva vzácná
něco jako vlny pod hladinou
když klesá kámen ke dnu
nejsem plný pocitů
jen svědčím
s kým jsem se potkal
a do koho vplývám

povězte mi Anaon
má něco společného smíření
se směřováním?

to nevím příteli
stojím tiše
víš kde jsem
možná ti dovolím
abys mne nalezl….
Autor enigman, 13.10.2013
Přečteno 303x
Tipy 10
Poslední tipující: Miriska, Jozef Bojanovský, střelkyně1, Matty09, Robin Marnolli, nebech, Amonasr, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ani nevím co napsat,něco z toho ke mě promlouvá. Možná ta příroda.V sobotu jsem byl v lednickém parku a podzim se sluncem tam vykouzlili nezapomenutelnou amtosféru.Možná je za tím něco víc na co nestačí mé IQ,
každopádně přečetl jsem to třikrát a to je pro mne znamení vyjímečnosti.
A proto super!

16.10.2013 00:46:05 | Jozef Bojanovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí