Proviněné noci

Proviněné noci

Anotace: O touze a o lítosti.

V komůrce za oknem do svědomí,
na perách ustlaných nervozitou,
žádného dnes již neohromí,
co dějě se v noci, pod záštitou.

S vědomím hříchu, beze studu,
touha tam lásce křídla láme,
když rozum slepě poddá se pudu,
zmýlené štěstí, jež duši klame.

Pak ranní svítání rozkryje viny,
a oči spatří skvrny historie,
do mysli vkrade se smutek a splíny,
zas jeden ví, že žije.
Autor Pelican, 27.10.2013
Přečteno 456x
Tipy 9
Poslední tipující: Megan, Jana B., Loveless, Amonasr, enigman, Kaitlynn, WoQyX
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Radši viny, nežli prázdno...

29.11.2013 20:38:49 | Jana B.

noční dějiny...

29.10.2013 10:55:51 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí