Do tebe

Do tebe

Anotace: starší báseň co jsem nedávno dopsala ...asi blbej název ..nějak mě to nikdy nenapadne

Do tvých očích zapsal jsem si

notový záznam tvýho smíchu,

abych nemohl zapomenout

abych s každým mrknutí tvých řas

mohl slyšet ten zvuk 

znovu a znovu

 

Do tvý kůže vyťukal jsem

morseovkou zprávu o tom

jak stéka po tvých holých zádech

kapka za kapkou

až tam kde se spojí v 

jednu jedinou

 

Do tvých vlasů schoval jsem si

vzpomínky na žití s tebou

abych je jednoho den mohl vyčesat

a uvědomit si ,že to stálo za to

 

Do  tvý duše zaryli se

střípky mých  vlastních myšlenek

myšlenek co se začaly ztrácet

tak nevině 

tak směšně

tak rychle

 

tvý tělo , tvá duše

je teď to jediný co si pamatuji

 

tvoji krásnou tvář , co už zestárla

 

Znám tě ,ale

 

Kdo jsi ?

 

 

 

Autor drew, 05.11.2013
Přečteno 441x
Tipy 7
Poslední tipující: Tempaire, Loveless, Jozef Bojanovský, Isquieasuus, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná ;)

17.11.2013 20:01:55 | Tempaire

jéé díky to od tebe zvlášť potěší, když vím , že tvoje básně jsou skvělý :)

18.11.2013 12:55:45 | drew

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí