Krabice vzpomínek

Krabice vzpomínek

Anotace: ...

Jen tak znovu otevřít
tu starou oprýskanou krabici
Málem jsem ji nenašla
je zasunutá ve skříni v rohu
Neptám se, jestli mohu
vzpomínky oprášit
Pohladit obrázky smějících
se milých
Či mám je nechat být
Nejitřit pramínky pocitů

A ještě kdesi v polici
v deskách bílých
Vyčichlé květy planě truchlící
po starých vůních
S lehkou nostalgií
je tiše nechat snít
ty dávné tváře
Jsou tam, kde mají dlít
v nitru svém, v harmonii
uchovaly si všechen cit
Zbývá mi víko přiklopit
neslyšně, tajně odejít
Autor Sima, 09.11.2013
Přečteno 454x
Tipy 10
Poslední tipující: Radhuza, melebele, Avola, Hesiona-Essylt, Gabrielle, Amonasr, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně nostalgická nálada :) Možná, že volný verš bez rýmů by tomu slušel líp.

09.11.2013 21:20:21 | Hesiona-Essylt

Hezky vyvážené - harmonicky :-)

09.11.2013 19:33:20 | Amonasr

díky...

09.11.2013 19:34:48 | Sima

Každý má nějakou tu krabičku...

09.11.2013 19:16:57 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí