nasáklí tmou

nasáklí tmou

Anotace: ...

letní dny příliš horké
v tunelu 
chlad a teplo těl
oblohou kreslené nové hvězdy po tvé
pravici peripetie kolize měsíce 
na konci mléčných obrazů škrcený svým vlastním otcem
usínal v objetí slz 
obzor byl nekonečný 
války oblaků
o kus místa na nebi
v lese líbaly se svatojánské mušky
poprvé tě držet za ruku...


vše svítilo ale potom
zhaslo 


byla noc
příliš dlouhá na to abychom se probudili
 
Autor Herma Frodit, 10.11.2013
Přečteno 395x
Tipy 14
Poslední tipující: Kaitlynn, hanele m., Gabrielle, Sýkorka07, enigman, čarodějka07, Robin Marnolli, kikis, maliska, Isquieasuus, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a pak že je tma lehká...

12.11.2013 11:22:48 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí