Pokoj číslo 24

Pokoj číslo 24

Anotace: ... taková jedna jen tak načmáraná na kus papíru - o pocitech, které člověk má, když nemůže být na výročí se svou milou... 24. 2. (nečekám, že to někdo pobere :D )

Ono se to vstupuje
do zamčeného pokoje
když klíček pod rohožkou není
z podvíček blikot rozřásnění
pokoj číslo čtyřiadvacet
už nepij, troubo,
budeš zase zvracet
ono se to vstupuje
do pokoje vzpomínek
na noc, první polibek
pomoc, mravní úpadek - sex na dětském hřišti...
 
Ono se to čajuje
tomu
kdo čaj pěstuje
na své zahrádce
Ono se to miluje
těm
co je to spojuje
fyzikálně-fyzicky
 
 
Když je ale pryč,
tak si třeba křič,
ale to tak prostě nejde dlouho
Nic,
už na to seru,
miluju ji,
věru (-hodné... miluju ji hodně!)
jsem hodný kluk,
nic,
už na to seru,
otvírám si klub
pokojáků čtyřiadvacet...
Autor JoeBLACK, 17.11.2013
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já to pobral...

18.11.2013 08:57:32 | enigman

tak to jsem rád :))

18.11.2013 10:40:45 | JoeBLACK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí