Dívka s nadějí

Dívka s nadějí

Anotace: o mě v novém prostředí s novými lidmi

http://www.youtube.com/watch?v=RtDVlpEfKlI - Alyssa Reid - Alone Again
http://www.youtube.com/watch?v=k4xjSzOX6PM - Aura Dione - Friends ft. Rock Mafia (Official Music Video)

Ve škole dívka sedící
dneska i trošku spící.
V hlavě problémy běží,
i když na lavici hlavou leží.

Řešení problémů není jasné,
snad se vše brzo vyřeší a bude vše zase krásné.
Hodně věcí je teď pro ní nové,
občas se jí věci zdají snové.

Hledá nové kamarády a fajn lidičky,
co budou i občas hraví jako dětičky.
Nová škola pro ní zatím není nejlepší,
snad se vše v pravou chvíli zlepší.

Držte holce palce více,
ať zase culí se a růžové radostné má líce.
Ať najde brzo zase tu podporu,
ale také ať ji ostatní dají bezpečí, jistotu a oporu.
Autor Nikolka, 19.11.2013
Přečteno 523x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí