Uklízečka

Uklízečka

Anotace: Já..a moje nová práce na střední škole.

Jsem
ta, která nežaluje.
S mračícím pohledem
svět pozoruje
ze školních oken.
Jsem ta -děvče
obraz namaluj mi pěvče
a nezapomeň
na podlahu
namokřit a trochu hadru použít.
Jsem tma, světlo, cit
s koštětem se vleču-
neuletím, neuteču
nemůžu vše mít.
Jsem
a beze mě čisto není
ohni se, znova schody,
podlahy jak zrcadlení.
Jsem
bezmála ráda
však někdy duše strádá
z neustálého ponížení...
Autor Liduška, 21.11.2013
Přečteno 498x
Tipy 13
Poslední tipující: Amable seňor Marek, vodnař, tato22, enigman, Robin Marnolli, Piví, poeta, Jozef Bojanovský, Inna M.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak mě napadá že podlahy by klidně mohly být našimi zrcadly...

22.11.2013 11:43:03 | enigman

k uklízení jíti,
čistou hlavu míti...to je taky fajn.
:-)

21.11.2013 23:41:40 | Robin Marnolli

Pěkně včice ;-)

21.11.2013 18:05:26 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí