Podléháš...

Podléháš...

Anotace: ...náhle a chtěně

V mlhavém ránu,
se zmatenými slovy...
Bez přikrývky na srdci,
spoutaný v blížícím se hříchu
bloudíš prázdným dnem.

Plný dychtivých myšlenek,
bez rozhodnutí bolavého nitra,
lačný a hladový,
v náhlém a chtěném okamžiku
podléháš volání
prchlivé touhy v dáli...

Pak po prvém letmém polibku,
ve strachu z lásky,
v tiché mdlobě,
v nejistém kroku vpřed
vrávoráš...
a zemí vinen se propadáš...

 

Autor Gabrielle, 23.11.2013
Přečteno 394x
Tipy 14
Poslední tipující: tato22, PANGÁSIUS, enigman, Luky-33, střelkyně1, Amonasr, Isquieasuus, DagDag, Alain, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do postele...

25.11.2013 09:24:34 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí