CÍTÍŠ TO ?

CÍTÍŠ TO ?

Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Když padá tvá duše
k počátkům zrození
padá a získává sílu
roste a mohutní
za větru lámajícím stromy

s blesky spojeny s bouří
padá a miluje vše
co jí obklopuje

snaží se uchopit a nasát
vše co jí objímá a
pláče štěstím na
cestě k počátkům
vesmíru...slunce

spojení u tvých nohou
vytváří obrazce a tančí
za zvuků tvých pocitů
které padají tam dolů

rodí se z nich nové světy
s životem láskou i nenávistí
které patří k sobě a pomáhají
ostatním dostat se dál

padáš a záříš štěstím
toužíš stát se hvězdou
jednou z mnoha a cítit
spojení s ostatními a
přiblížit se tak k bohu.
Autor HAIR, 25.11.2013
Přečteno 639x
Tipy 8
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Jana B., enigman, zdenka, Romana Šamanka Ladyloba, Gabrielle
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mysticky tajemná, něžně romantická, u mě za 1s*

28.03.2014 07:23:19 | sluníčko sedmitečné

že by meteorit...

26.11.2013 00:27:59 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí