Óda na Carlsena

Óda na Carlsena

Anotace: NEJLEPŠÍ JE JENOM JEDEN

Pro svůj trůn jsi šachem žil,
v zemi polí udeřil,
nápadů snad tisíc měl,
po výhře jsi tvrdě šel
dotýkal se břehů snů,
opěvoval konce dnů,
jež si celé šachem žil,
v zemi polí udeřil,
pro soupeře víno, jed,
zveš nás k temným tancům, teď!
Autor CRASH, 26.11.2013
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, enigman, melebele
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

připomnělo mi to jednu ságu Hra o trůny...

26.11.2013 13:12:52 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí