vlčí

vlčí

Anotace: Zase já..pomalu stísněná a natlačená v čase...

Chttěla bych umět proklínat a nikoho si do duše nepustit.
chtěla bych umět rovně stát a vlka ze sebe vypustit
.Chtěla bych v očích něco mít,to vášen v sobě skrytou
jen tak drápkama zakroužit a pomstít svou duši zbytou.

Chtěla bych umět tvrdá být, na slova a ponížení.
Jak havran nad lesy zakroužit a vědět co tu není.
Chtěla bych všem, co na přátelé si hrají
ukázat, že hodně špatně znají tu co bych jí chtěla být.

Chtěla bych sama ze sebe vystoupit,
z toho těla, co jen mlčí.
Najít v sobě sílu, vášeň cit...
být opět volná a vlčí...
Autor Liduška, 26.11.2013
Přečteno 298x
Tipy 9
Poslední tipující: vodnař, Jana B., melebele, poeta, enigman, tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju :-) je ze srdce..

27.11.2013 16:57:19 | Liduška

vaaauuuuu...ehm pardon nechal jsem se unést...to jsem ale jelen...

26.11.2013 21:35:58 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí