Kdo najde ztracené

Kdo najde ztracené

Anotace: ...

Zaříkám tě.. Démone podezíravosti
V nejtemnějším koutě smutné duše
kde víra v dobro kropí rohy slzami

Proměňuji tě ve svém srdci abys neuškodil mi
ani těm které jsem ve své pošetilosti obvinil ze ztráty světla

Nevzali mi nic
ač jsem zběsile klesal v pokušení
a maloval si tvář popelem a ústa sazemi

Proto poníženě žádám dceru Luny
a stvořitelku vesmírné energie
aby proměnily moje zvlčení a mračné myšlenky života
ve sněhové vločky v tiché krajině
a prosím aby mi pomohly znovu najít ztracené nebe a slunce domova
Autor J's .., 27.11.2013
Přečteno 320x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Niky88, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasné Jirko :-)

28.11.2013 00:13:45 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí