Vnitřní hlas

Vnitřní hlas

Anotace: Hudba přichází k tobě v tmách, když usínat chceš. A ona hraje dál, ruce k srdci...

Hudba přichází k tobě v tmách,
když usínat chceš.
A ona hraje dál,
ruce k srdci hneš.

V záplavě melancholie pláčeš, že jsi sám.
Ale přitom tě nenapadlo,
že osoba,
kterou hledáš, je tam,
kam se bojíš jít sám.

Zavíráš oči..
Zoufáš si...
Pokud nejsi zdraví,
tak jdi k lékaři!

Ty se, ale lidí straníš,
jako sebe.
Mně se nemusíš bát,
já mám tebe!

S otazníky v očích mě hledáš,
měl bys vědět,
že jsem bytost,
kterou znáš.


Jsem tvojí součástí,
však mně nemáš rád.
Jako bych byla někdo jiný,
než tvůj vnitřní hlas.
Autor ašari, 30.11.2013
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: Nikolka, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hudba sfér...

02.12.2013 00:37:17 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí