Pro Aničku

Pro Aničku

Anotace: Pro skvělou slečnu,kterou jsem poznala velkou náhodou ;)

Skvělá a fajn slečna z pokoje jedna
jméno má Anna.
Anna je oslovení takové moc tvrdé
oslovování bývá nedobré.

Říkám jí proto Aničko,
je taky moje sluníčko.
Umí mi zlepšit náladičku,
podá mi záchranou i pomocnou ručičku.

Má ráda brusle a hodně společného máme,
ale zatím se jen krátce známe.
Doufám,že náš vztah se bude vyvíjet,
třeba až do hodně dobrého přátelství rozvíjet.

Dobrosrdečná, hravá dušička,kterou potřebuji
doufám, že i já ji energii dodávám a povzbuzuji.
Člověka jako je ona jsem hledala zase dlouho,
snad nebudeme si nikdy říkat jedna druhé slouho.
Autor Nikolka, 06.12.2013
Přečteno 448x
Tipy 1
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad vám to bude fungováčkovat
Budete spolu háčkovat
Oslovovat se zdrobělinkama
Fešnit se stejnýma holínkama
A třeba i jednou dojde na lásku
Zapletete si růže do vlásků
Pak jedna druhé po boku
Budete lušťánkovat sudoku

06.12.2013 08:18:54 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí