Jen

Jen

Anotace: jsem zase nemohla usnout a vzniklo tohle...mišmaš jako vždy

Nechci od tebe

Nic

Snad jen malé množství

tvojí lásky

 

Jen zbytky drobků

ze záňadří prostitutek

 

Jen falešné sny

sypajíc se z pod poklopců rozepnutých pokrytců

 

Jen trochu soli

z tvých ran do mých slz

 

Jen nemálo vlhkých dotyků

s náznakem němé výřečnosti vzdechů

 

Jen krásné lži

a ošklivé pravdy

 

Jen náznaky bez znaků

 a morseovku bez teček

 

Jen zrcadlo bez druhé strany

 

Jen poodhrnout závěs do světa co by kdyby

 

 

epitaf:....sis mě tenkrát dovolil chtít

 

 

Autor drew, 13.12.2013
Přečteno 366x
Tipy 9
Poslední tipující: poeta, Jana B., Amonasr, enigman, Kaitlynn, Jozef Bojanovský, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí