Celkem klidná noc

Celkem klidná noc

Anotace: V tuto noční hodinu....

V tuto noční hodinu

ticho našlapuje po špičkách.

Dozvuky ruchu rozčeří pouliční hladinu,

střechy si špitají o toulavých kočkách.

 

V tuto noční hodinu

postavy mizí do temných zákoutí.

Snad hledají ztracenou rodinu,

spříznění,co ve slabosti nermoutí.

 

V tuto noční hodinu

pod dveřmi prorůstá zvědavost.

Jak světlo,co zaplaší klamnou vidinu,

oživí uvnitř dětskou hravost.

 

V tuto noční hodinu

únavu odvane hloubka spánku.

Až pravda najde se ve vínu,

půlnoční zvon odbije čistou stránku.

Autor jitoush, 14.12.2013
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: kamínek, Amonasr, Druhá jizva v duši
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí