Furt stejný motivy

Furt stejný motivy

Anotace: ...

Furt stejný motivy
mělký kafe v sebeobraně
            a stejný motivy
zbytečný řeči tichu navzdory
            a stejný motivy
kalich hořkosti na ex
            a stejný motivy
smutku na oko úsměv
            a stejný motivy
slova s křečovýma žílama
            a stejný motivy



Ale to jsme se dlouho neviděli...

Autor Fish, 15.12.2013
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: bogen, Amonasr, hanele m., Kaitlynn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to opakování mi to kazí - i když chápu záměr a smysl

15.12.2013 15:59:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí