Poselství vánoční, novoroční

Poselství vánoční, novoroční

Anotace: Můj pozdrav čtenářům s přáním krásného prožití svátků i celého příštího roku

Poselství vánoční

Půjdem spolu do Betléma
chytit hvězdu do dlaní i srdcí
zástup andělů se slétá
kolem jesliček, v nichž dřímá
věčná Láska, milost světa
zazpíváme Haleluja
z duší lidských zmizí zima



Poselství novoroční

Slunce se vrátilo
tma zapadla za obzor
život opět láká
milovat, spolutvořit světlo
jsme sluneční lidé
boží tanečníci
pěvci nesmrtelných děl
přemožitelé smrti
ve vesmíru i v sobě
Autor Dolma, 16.12.2013
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí