Poslední

Poslední

Anotace: ...

Zatnout zuby, otřít slzy,
zvednout hlavu, kašlat na to,
možná bylo příliš brzy,
či pozdě, technicky vzato.

Pláču, jak kdybych ztratila,
chtěla to zpátky stůj, co stůj,
vždyť já Tě nikdy neměla,
ne, Ty jsi nikdy nebyl můj.

Stejně brečim, jak malá holka,
obracim stránky a koukám zpět,
jsem jak Lolek, co ztratil Bolka,
ze dne na den rozbil se mi svět.

Už ztrácím síly zpříma stát,
zas na povrch se usmívat,
potisící zapomínat,
svému srdci ubližovat.

Končím...:'(
Autor gabajzz, 17.12.2013
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D :D dobrý!:D s tím bolkem a lolkem to nemá chybu :D :D :D

17.12.2013 07:17:08 | Favi

:)

17.12.2013 09:22:50 | gabajzz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí